De diensten van Tolkcontact

Met de diensten van Tolkcontact biedt u in één handomdraai gelijkwaardige communicatie voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking. Zij hoeven zich geen zorgen te maken dat ze het niet verstaan of dat ze verkeerd worden begrepen. En uw organisatie kan klanten en bezoekers net zo vriendelijk helpen als altijd. Maak kennis met onze diensten.

Telefonie

Telefonisch bereikbaar zijn voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking? Onze tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken vertalen gebaren naar spraak. Lees meer over Tolkcontact Telefonie.

Tolk op afstand

Altijd direct een tolk Nederlandse Gebarentaal op afstand beschikbaar voor aan de balie, het verkooppunt of de klantenservice. Lees meer over Tolkcontact Tolk op afstand.

Tolk op locatie

Heeft u voor een vergadering of evenement een tolk op locatie nodig? Tolkcontact zoekt een tolk Nederlandse Gebarentaal of een schrijftolk voor uw evenementen. Wij hebben contact met ruim 700 tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolen in Nederland. We zetten alles op alles om de ideale tolk te vinden. Lees meer over Tolkcontact Tolk op locatie.

Livestream

De livestreamingdienst is bijvoorbeeld voor situaties waarbij een mediatolk meteen nodig is, maar het te laat is om een fysieke tolk te regelen. Dat kan voorkomen bij persconferenties, rampen of aanslagen. Maar ook voor minder urgente situaties kan de streamingdienst een oplossing zijn. Bijvoorbeeld bij congressen of live tv-programma’s. Lees meer over Tolkcontact Livestream.

Vertaling

Tolkcontact vertaalt Nederlandse teksten naar Nederlandse gebarentaal of Nederlands ondersteund met Gebaren. We werken graag samen met moedertaalsprekers (native speakers). Wij zorgen ervoor dat de tekst op de juiste manier wordt gepresenteerd. Lees meer over Tolkcontact Vertaling.

Tolkcontact-app

Met de Tolkcontact-app hebben slechthorende of dove collega’s altijd een gebarentolk op zak. Via een smartphone, tablet of computer zet je direct en zonder afspraak een tolk Nederlandse Gebarentaal op afstand in. Bijvoorbeeld bij een vergadering of een sollicitatiegesprek. Zeven dagen per week tussen 7.00 en 20.00 uur. Lees meer over de Tolkcontact-app.

Meer informatie over onze diensten? Onze klantenservice helpt u graag verder.